Opći Uvjeti Rezervacije

Naslovna > Opći Uvjeti Rezervacije Smještaja

OPĆI UVJETI

Zagreb-Kamp d.o.o., u daljnjem tekstu Kamp plasira i prodaje Smještajne usluge prema objavljenim informacijama, opisu, terminu i važećem cjeniku, a sukladno potvrđenoj rezervaciji/sklopljenom ugovoru, u svoje ime i za svoj račun. Kao naručitelj usluge za krajnjeg korisnika može se pojaviti agencija ili turoperator te se odredbe općih uvjeta primjenjuju i na njih kao posrednike. Slanjem upita za rezervaciju potvrđujete da ste sporazumni s Općim uvjetima poslovanja Kampa,  te isto postaje pravna obveza. Prilikom pružanja usluga Kamp primjenjuje pravila propisana kućnim redom, hotelijerskim i ugostiteljskim uzancama, a u skladu s važećim pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.

  • Važeća kreditna kartica ili uplata na žiro račun Kampa potrebni su kao garancija rezervacije.
  • Prijava u objekt moguća je nakon 15:00 h, na dan dolaska.
  • Odjava iz objekta je najkasnije do 11:00 h, na dan odlaska.
  • Kasnija odjava moguća je isključivo na upit i uz nadoplatu.
  • Želite li promijeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, izmjene možete napraviti online, u skladu s Uvjetima otkaza rezervacije.

CIJENE USLUGE

Važeća cijena usluge navedena je u ponudi dobivenoj putem emaila. Ugovorene usluge ne mogu se kombinirati s ostalim promotivnim ponudama ili paketima, osim ako nije drugačije dogovoreno. U slučaju bilo kakvih izmjena ili odstupanja od rezerviranih usluga biti će obračunate redovne cijene. Za usluge koje nisu iskorištene, povrat sredstava nije moguć. Sve vrste posebnih usluga koje nisu uključene u cijenu gost sam plaća i dužan ih je naručiti prilikom izvršenja rezervacije ili na upit na licu mjesta. Napomena: Sve izražene cijene uključuju PDV.

KATEGORIZACIJA I OPIS OBJEKTA

Ponuđeni smještajni kapaciteti i usluge opisani su prema službenoj kategorizaciji Republike Hrvatske. Kamp  ne preuzima odgovornost za usmenu ili pismenu informaciju koja nije u skladu s opisom usluga i samog objekta u objavljenim programima, a koja je dobivena od strane treće osobe. Kamp ne odgovara u slučaju netočnih podataka od strane poslovnih partnera.

SMJEŠTAJ

Smještaj u objektu nije moguć prije 15 sati na dan početka korištenja usluge, a isti se mora napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluga. Dolaske iza 20 sati nužno je najaviti unaprijed, u protivnom Kamp ne garantira mogućnost izvršenja usluge, osim ako nije drugačije naznačeno. Sve osobe koje borave u objektu moraju biti prijavljene prilikom check-ina. Gostu će se naplatiti šteta koju je prouzročio u smještajnoj jedinici, u visini napravljene štete. Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u određenim smještajnim jedinicama, isključivo na upit i uz nadoplatu. Pušenje je u svim smještajnim jedinicama strogo zabranjeno.

UVJETI OTKAZIVANJA REZERVACIJE OD STRANE GOSTA

Gost može otkazati rezervaciju bez naknade do 7 dana prije dolaska. Ukoliko gost otkaže rezervaciju u roku kraćem od 7 dana prije dolaska, Kamp zadržava sav uplaćeni predujam, bez obzira na razlog otkazivanja.

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Gost ima pravo prigovora zbog neispunjene ugovorene usluge ili nezadovoljstva. Gost je dužan uložiti pismeni prigovor Kampu, i to u roku od 8 dana od dana završetka boravka. Prigovori uloženi nakon isteka roka od 8 dana neće se uzeti u razmatranje. Naglašavamo da je u interesu gosta da nastupa u dobroj namjeri i iskaže volju za rješavanjem prigovora u tijeku putovanja, te svoj pismeni prigovor uputi davatelju usluge na licu mjesta ili putem e-maila info@campzagreb.com, te od davatelja usluga zatraži pismenu potvrdu da je zaprimio prigovor. Svaki gost – nositelj ugovora prigovor podnosi zasebno. Kamp neće uzeti u razmatranje grupne prigovore. Kamp  je dužan donijeti pismeno rješenje na prigovor u roku od 15 dana po primitku prigovora i to na način na koji je prigovor zaprimljen (emailom, poštom ili osobnom dostavom na koju će biti odgovoreno pismenom pošiljkom s povratnicom). Kamp će rješavati samo one prigovore za koje gost dostavi dokaz da je uputio pismeni prigovor davatelju usluge na licu mjesta i da se uzrok nije mogao otkloniti na licu mjesta. Ukoliko je zbog krivnje Kampa došlo do neispunjavanja dijela usluga, gost ima pravo na naknadu u visini stvarne vrijednosti neiskorištenih usluga i ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos rezervacije. U slučaju spora koji se odnosi na ugovor o online prodaji i online uslugama, potrošač može podnijeti pritužbu, odnosno pokrenuti postupak za online rješavanje sporova putem platforme za online rješavanje sporova dostupne na sljedećem linku: http://ec.europa.eu/consumers/odr. Dok Kamp ne odluči o prigovoru gosta, gost se odriče posredovanja bilo koje druge osobe, sudske ustanove ili davanja informacija u medije.

Kamp ne odgovara za krađu ili gubitak osobnih stvari koje nisu pohranjene u sefu. Krađa ili provala prijavljuju se nadležnoj policijskoj postaji.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje smještajne usluge putem e-maila, poruke ili telefonski. Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jednu uslugu, odnosno izvrši rezervaciju, te popuni tražene podatke i potvrdi ponudu/rezervaciju. Sve cijene izražene su u EUR.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online karticom, na transakcijski račun naveden na ponudi ili na licu mjesta u gotovini. Za plaćanje kreditnim karticama moguće je koristiti kartice: Mastercard, Maestro i Visa kreditne ili debitne kartice.


* * * * SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

OPĆENITO

Kamp zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.campzagreb.com stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje Vam pruža www.campzagreb.com internet stranica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Kamp  nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Kamp  nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, ne može garantirati da će usluge na www.campzagreb.com odgovarati Vašim potrebama. Kamp  također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na naš kontakt telefon ili na e-mail info@campzagreb.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Ostale informacije možete naći na našoj Internet stranici www.campzagreb.com

* * * * IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zagreb-Kamp d.o.o
Jezerska 6, 10437 Rakitje
OIB: 31079913980 MB: 02643731