Bungalow Deluxe sa kadom

Naslovna > Smještaj > Bungalov s hidromasažnom kadom

Bungalov s hidromasažnom kadom

U ponudi imamo 2 tipa bungalowa, imenom Lady Slipper te Snake’s Head. Bungalowi su smještenI unutar kampa sa pogledom na dvorište kampa. Pored Bungalowa nalazi se parkirno mjesto namjenjeno za goste bungalowa, a ukoliko gosti dolaze sa više vozila, dodatni parking se nalazi izvan kampa u blizini smještaja koji se ne naplaćuje.

Detalji o smještaju

Sadržaj sobe

U ponudi imamo 2 bungalova, Lady Slipper i Snake’s Head. Bungalovi su smješteni unutar kampa i imaju privatni parking. Ukoliko gosti dolaze s više vozila, na raspolaganju je besplatni parking izvan kampa.

Oba bungalova imaju hidromasažnu kadu, ali Lady Slipper je intimniji zbog tuš-kabine u sobi, dok bungalov Snake’s Head ima odvojenu kupaonu.

Veličina bungalova je 32 m2 i namijenjen je za 2 osobe. U bungalovu se nalazi bračni krevet, hidromasažna kada, tuš, WC, klima-uređaj, mini hladnjak, WiFi. Bungalov ima podno grijanje i i terasu.
Kućni ljubimci su dobrodošli uz naplatu. Ukoliko imate više ljubimaca, molimo Vas da se obratite recepciji prije nego što napravite rezervaciju.

Moguće je dodatno uređenje bungalova za posebne prilike uz nadoplatu.

Najam bungalova za privatne zabave za više od 2 osobe nije moguć.

Check in: od 15:00 h
Check out: do 11:00 h

Važne informacije

Opći uvjeti rezervacije smještaja

Upit za smještaj

Upit za smještaj
Ime i prezime
Ime i prezime
Ime
Prezime
Privola